París

Sarkozy i Bruni celebren el seu enllaç però no aniran de lluna de mel

No hi haurà lluna de mel per a Nicolas Sarkozy i Carla Bruni. La flamant parella ha celebrat de forma més aviat modesta el seu enllaç, celebrat en la intimitat al palau de l'Elisi. Un sopar envoltats dels seus amics i familiars més íntims és l'únic que ha transcendit d'un dels esdeveniments politicosocials més destacats de l'any. De fet, l'agenda de treball del president francès va fer que la jornada del casament es veiés esquitxada per nombroses interrupcions, principalment per reunir-se amb els ministres d'Afers Estrangers i de Defensa per analitzar la situació al Txad. El matromini, però, ja ha exhibit el seu petó públic en una terrassa dels jardins de Versalles.

Actualitzat

Al sopar celebrat a Versalles, Bruni i Sarkozy van estar acompanyats, entre d'altres, per la germana de la núvia, l'actriu i realitzadora Valeria Bruni-Tedeschi, l'actor Vincent Perez i el cantant Julien Civange. En total, una trentena de persones hi van ser presents, en una festa celebrada a La Lanterne, un pavelló de finals del segle XVII contigu al palau de Versalles.

El que no hi haurà, com a mínim de moment, és lluna de mel, bàsicament per l'atrafegada agenda de Sarkozy com a president francès. El mandatari té previst, en les pròximes hores, un viatge a Romania, la inauguració d'un tren d'alta velocitat a La Rochelle i diversos actes públics fins divendres a París.

D'altra banda, la mare de Carla Bruni, Marisa Borini, ha parlat per al diari "Le Parisien". Borini ha dit sentir-se "molt feliç" per la parella i creu que el fet que el matrimoni se celebrés a l'Elisi és "un símbol". La mare de Bruni ha dit que la seva filla ha de tenir el seu propi espai al palau de l'Elisi i temps, a banda del dedicat al protocol, per poder continuar amb la seva carrera musical.

Primer petó en públic

El president de la república i la nova primera dama de França ja mostren de forma pública el seu afecte, que fins ara, sense estar casats, havien reservat per als moments íntims. La primera instantània d'un petó entre Sarkozy i Bruni l'han captada les càmeres aquest diumenge als jardins del palau de Versalles.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut