Santiago Fisas i Josep Ramon Bosch anuncien que abandonen el PP
Santiago Fisas i Josep Ramon Bosch anuncien que abandonen el PP

Santiago Fisas i Josep Ramon Bosch abandonen el PP per sumar-se a la Lliga Democràtica

RedaccióActualitzat

L'exeurodiputat popular Santiago Fisas i l'expresident de Societat Civil Catalana Josep Ramon Bosch abandonen el PP, segons han anunciat a través d'una carta conjunta.

Tots dos estan implicats en el projecte del nou partit Lliga Democràtica, una formació de centredreta impulsada per sectors afins a Manuel Valls, entre altres, que vol presentar-se a les properes eleccions catalanes.

Santiago Fisas i Josep Ramon Bosch afirmen que estan orgullosos d'haver militat al PP, però consideren que el partit no ha sabut emmotllar-se a unes circumstàncies històriques en uns temps que, diuen, són imprevisibles.

El nou partit té la intenció de presentar-se a les properes eleccions al Parlament i busca candidat. Els seus impulsors defineixen la formació com catalanista, de centre dreta i no independentista, i asseguren que es dirigeixen a una bossa de 250.000 electors que ara estarien orfes de partit polític.

Eva Parera, número dos de la candidatura de Manuel Valls a l'Ajuntament de Barcelona, hi tindrà un paper destacat.

Altres promotors són la politòloga Astrid Barrio, que assegura que es busca un candidat amb "pedigrí catalanista", procedent de l'òrbita d'Unió Democràtica i de Convergència. En la gestació del projecte, també hi ha el partit Lliures, impulsat per Antoni Fernández Teixidor, que va ser conseller amb Jordi Pujol.

ARXIVAT A:
PP
Anar al contingut