Sant Celoni / Igualada

Santi Santamaria del Racó de Can Fabes i el Consorci de Turisme de l'Alt Anoia, premis Ali Bey

L'Associació Catalana de Periodistes i Escriptors de Turisme ha lliurat els premis Ali Bey a Santi Santamaria del restaurant "El Racó de Can Fabes" de Sant Celoni per la seva contribució al prestigi internacional de la cuina catalana, i al Consorci de Turisme de l'Alt Anoia pels esfoços fets en pro de la promoció dels atractius turístics de la comarca. Aquests guardons distingeixen diverses personalitats, institucions i empreses en diverses categories.

Actualitzat
Santamaria ha rebut el premi a la Personalitat per la seva fidelitat a les arrels del país i per contribuir destacadament al prestigi internacional de la cuina catalana. Per la seva banda el Consorci de Turisme de l'Alt Anoia, en la categoria de millor iniciativa turística, ha estat reconegut pels esforços realitzats en pro d'estructurar, desenvolupar, i promocionar els seus diversos atractius turístics en un comarca on l'agricultura té un pes específic determinant amb una oferta d'allotjament de turisme rural i amb diverses activitats complementaries. Altres premiats han estat "Viatges de Pel·lícula" per recuperar en la seva essència els viatges dels primers anys del segle XX, on lluny de l'actual massificació del turisme es remarcava l'aspecte de descobriment dels indrets que es visitaven i barrejar el glamour del cinema amb els viatges de luxe que es poden fer en els nostres dies, així com la Unió Catalana d'Agències de Viatges Emissores a la millor relació amb els mitjans informatius i el director de l'Hotel Comptes de Barcelona, Pierre Bouisset a la millor imatge turística i a la qualitat.
Anar al contingut