La bandera espanyola a mig pal a Santander. (Foto: Reuters)
La bandera espanyola a mig pal a Santander. (Foto: Reuters)
Santander

Santander acomiada Emilio Botín

Enterrament íntim i familiar del banquer a Puente San Miguel, a 30 kilòmetres de Santander

RedaccióActualitzat

Una capella ardent restringida als familiars i les persones més pròximes ha acomiadat a Santander el banquer Emilio Botín, mort als 79 anys a causa d'un infart. L'enterrament ha estat a la tarda al panteó familiar a la localitat de San Miguel, on hi ha la finca familiar. Ha estat una cerimònia privada i íntima. El funeral pel president del Banc Santander es farà dissabte a la catedral de la capital cantàbrica. Treballadors del Grup Santander han guardat un minut de silenci a les 12 del migdia en memòria d'Emilio Botín.

Ana Patricia Botín, filla del banquer, es fa càrrec a partir d'ara de la presidència de l'entitat. S'espera que dilluns que ve faci la primera aparició pública ja que manté la convocatòria de la junta extraordinària d'accionistes, en què s'aprovarà l'ampliació de capital per a l'adquisició d'actius de la filial brasilera.

Ana Patricia Botín té 53 anys i fins ara era consellera delegada de la filial del Banc Santander al Regne Unit. S'hi va incorporar després de treballar set anys a J. P. Morgan. Va assumir la presidència executiva del Banesto entre el 2002 i el 2010.

 

Anar al contingut