Pla mitjà de l'alcalde en funcions de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), Carles Motas, en una imatge publicada el 13 de juny del 2019. (Hori…
Pla mitjà de l'alcalde en funcions de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), Carles Motas, en una imatge publicada el 13 de juny del 2019. (Horitzontal)

Sant Feliu de Guíxols treu a licitació la redacció del projecte executiu del futur museu Thyssen per uns 279.000 euros

ACN Sant Feliu de Guíxols.-La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) ha aprovat treure a licitació la redacció del projecte bàsic i executiu del futur museu Thyssen per un import de 278.293,39 euros. Es va aprovar l'11 de juny, quan falten pocs dies perquè es formalitzin els nous consistoris. Per l'alcalde en funcions, Carles Motas, es tracta de la "peça fonamental" que faltava en la tramitació del nou equipament i la "millor manera" d'acabar el mandat perquè és una "bona notícia per a la ciutat". El següent pas serà conèixer quin equip impulsarà el projecte.

Els treballs aspirants han d'incloure una proposta de redacció del projecte bàsic i executiu de la reforma i ampliació del monestir, el projecte museogràfic i el projecte d'urbanització de l'entorn així com els treballs de direcció de l'obra. El concurs de projectes es farà mitjançant un procediment restringit i es farà un primer triatge entre els candidats que compleixin amb la solvència exigida en el plec aprovat. S'obrirà un termini de 30 dies naturals per presentar les sol·licituds de participació que comencen a comptar a partir de la data d'enviament de l'anunci de licitació a l'oficina de publicacions en el Diari Oficial de la Unió Europea.

Anar al contingut