La Bisbal d'Empordà

Sanjosex ha portat "Al marge d'un camí" a la Bisbal d'Empordà

El cantautor Carles Sanjosé, conegut com a Sanjosex, ha actuat a la seva localitat natal, la Bisbal d'Empordà. Ha estat un dels concerts més especials per l'artista de la gira de presentació del seu últim disc, "Al marge d'un camí". Coincidint amb aquest concert, Sanjosex ha estrenat un videoclip. La cançó escollida ha estat "Corriol" i hi han participat molts veïns del municipi. Després d'aquesta actuació, Sanjosex anirà a Barcelona, on actuarà la setmana que ve.

Actualitzat
Carles Sanjosé compon cançons d'aires acústics i de lletres intel·ligents i emocionals. Fins ara les ha recollides en tres discos. L'últim es titula "Al marge d'un camí" i ja fa temps que el presenta arreu de Catalunya. Ara, però, Sanjosex ha fet un concert molt especial. I és que ha estat a la població que el va veure néixer: la Bisbal d'Empordà, una ciutat amb una escena musical considerable, impulsada en gran part per la discogràfica Bankrobber, el segell de Sanjosex.
 


Després d'actuar a la ciutat on va néixer, Sanjosex, arquitecte de professió, actuarà ben aviat al barri de Barcelona on va estudiar. Les seves cançons sonaran el dissabte dia 21 a l'Oratori Sant Felip Neri amb motiu de la Festa Major de la Vila de Gràcia. Una nova oportunitat de descobrir un dels cantautors més sòlids de l'actual escena musical catalana.



"Al marge d'un camí" manté la bona acollida que van tenir els anteriors discos de Sanjosex.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut