Sandro Rosell, traslladat a Madrid, on se'l jutjarà a partir de dilluns
Vehicle que trasllada Rosell de Brians a Soto del Real

Sandro Rosell, traslladat a Madrid, on se'l jutjarà a partir de dilluns

Se l'acusa de blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal, amb petició de penes de presó de més de 10 anys

Actualitzat

L'expresident del Barça Sandro Rosell i el seu soci, Joan Besolí, han estat traslladats aquest dijous al matí de la presó de Brians 2 al centre penitenciari de Soto del Real, a Madrid.
 

Vehicle que trasllada Rosell, sortint de Brians


Dilluns començarà el judici on se l'acusa de blanqueig de capitals i pertinença a organització criminal, amb petició de penes de presó de més de 10 anys.

 

En una entrevista concedida per escrit a RAC1, Rosell mantenia aquest dimecres que és innocent i es mostrava indignat per la demora del judici i la mesura cautelar que l'ha privat de llibertat durant tant de temps. Rosell i el seu soci fa dos anys que estan en presó preventiva.
 

Vehicle que trasllada Rosell de Brians a Soto del Real


L'expresident del Barça està acusat per un cas vinculat a la venda dels drets televisius dels partits de futbol amistosos de la selecció brasilera de futbol.

Rosell i Besolí s'estaran a la mateixa presó que els líders independentistes, que també són a Madrid perquè se'ls jutja al Tribunal Suprem.

ARXIVAT A:
Sandro RosellFrau fiscal
Anar al contingut