Jordi Sànchez, en una imatge d'arxiu
Jordi Sànchez, en una imatge d'arxiu
Barcelona

Sànchez veu "demagògica" però legítima la concentració de SCC d'aquest diumenge

El president de l'ANC creu que els missatge amb què s'ha convocat la concentració "formen part del discurs de la por"

RedaccióActualitzat

Abans de la concentració convocada per SCC a la plaça de Sant Jaume amb el lema "El procés ens roba", n'ha parlat el president de l'ANC, Jordi Sànchez. L'ha qualificada de demagògica, però legítima, en declaracions a l'agència Europa Press.

"No entenc per què diuen que el procés roba coses com les pensions, quan depenen de l'Estat, o les inversions", quan Catalunya té dèficit en aquest àmbit precisament per les polítiques estatals, ha dit.

Segons el president de l'ANC, els missatges amb què SCC ha convocat la concentració "formen part del discurs de la por" i es basen en la demagògia, tot i que Sànchez respecta que es defensin i que partits com el PP i C's els donin suport.

Sànchez celebra que "s'expressi de manera democràtica la llibertat d'expressió" i espera que es faci amb la mateixa lliçó de civisme de les grans manifestacions sobiranistes, ha dit.

"Tenen tot el dret d'expressar la seva voluntat política i demostrar al carrer la seva capacitat de mobilització i serà molt interessant veure quanta gent és capaç d'aglutinar SCC amb el lema 'El procés ens roba'".

Anar al contingut