Actualitat blanc-i-blava

Sánchez Llibre diu que podria oferir la renovació a Ernesto Valverde aviat

Si no hi ha contratemps, l'Espanyol oferirà la renovació a Ernesto Valverde en el transcurs de les pròximes setmanes, segons ha dit Daniel Sánchez Llibre en una entrevista al programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio. El president blanc-i-blau ha afirmat que Valverde és un home que acostuma a complir els seus contractes, i ha afegit que no li consta que hagi rebut cap oferta del Barça ni de cap altre equip. Sánchez Llibre està entusiasmat pel bon moment que travessa l'equip, però admet estar preocupat per la situació del brasiler Edu Costa.

Actualitzat

El màxim responsable de l'Espanyol també ha parlat del seu futur personal i ha tornat a dir que té pràcticament decidit deixar la presidència del club un cop s'inauguri l'estadi de Cornellà-El Prat. Tot i això, Sánchez Llibre ha remarcat que els seus consellers són lliures de continuar si ho creuen convenient. Sobre la seva relació amb el principal accionista del club, José Manuel Lara Bosch, ha dit que és igual que fa uns anys i que no tindria cap problema a reunir-se i parlar amb ell sobre el futur de l'Espanyol.

Pedro Tomàs, possible successor

En la cursa per la successió de Sánchez Llibre ha aparegut en les últimes hores un possible nou candidat. Es tracta de l'actual director general executiu de l'entitat blanc-i-blava, Pedro Tomás, que ha reconegut per primera vegada que li agradaria ser president de l'Espanyol després que el mateix Sánchez Llibre li ha ofert aquesta possibilitat. Ho ha fet en una entrevista radiofònica al programa del periodista Luis Lorente de l'emissora Ràdio Canal Barcelona. En l'últim aplec de penyes de l'Espanyol, Sánchez Llibre s'havia posicionat a favor del conseller Joan Collet per succeir-lo en el càrrec. A banda de les opcions que representarien la línia continuista de l'actual junta, un altre dels candidats és l'exjugador blanc-i-blau Joan Golobart.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut