Espanyol

Sánchez Llibre: "Amb Rastar tenim garantia d'estabilitat i d'un projecte de futur"

L'expresident i fins ara màxim accionista de l'Espanyol ha explicat que l'objectiu del club és estar entre els quatre o cinc primers en un futur pròxim i que el pacte de venda inclou netejar el deute amb Hisenda

David CarballoActualitzat

L'expresident i fins ara màxim accionista de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, ha comparegut en roda de premsa per donar explicacions de la venda d'accions del club blanc-i-blau al grup xinès Rastar. "Conec aquest grup des de fa alguns mesos. La situació actual del club és complicada. Amb la venda al grup Rastar tenim garantia d'estabilitat i d'un projecte de futur. L'objectiu en els pròxims anys és estar a dalt entre els quatre o cinc primers", ha assegurat Sánchez Llibre.

L'expresident de l'Espanyol ha explicat que el pacte amb Rastar Group és netejar el deute del club amb Hisenda i també netejar el crèdit sindicat. "La injecció econòmica inicial volta els 100 milions d'euros. Una part anirà cap a Hisenda i l'altra cap al crèdit sindicat", ha confirmat.

Sánchez Llibre no ha pogut explicar què passarà amb l'actual consell d'administració presidit per Joan Collet amb l'arribada del nou propietari, ha negat de forma contundent la possibilitat de tornar a la presidència i ha assegurat que seguirà conservant un 5% de les accions per facilitar el traspàs al grup xinès Rastar.

Per últim, Sánchez Llibre ha qualificat d'"horrorosa" l'oferta d'última hora presentada pel grup "Genètica Pèrica" per comprar el seu paquet d'accions i evitar que el club acabés en mans xineses. "No entenc 'Genètica Perica'. Diuen que volen comprar accions a 80 euros, però a mi me les van oferir a 50", ha assegurat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut