Pedro Sánchez a l'ONU (EFE)
Pedro Sánchez a l'ONU (EFE)
Nova York

Sánchez defensa Delgado i la fortalesa del govern: "Aquí em quedaré fins al 2020"

El president espanyol diu a Nova York que està tranquil i que no hi haurà una nova crisi de govern pel cas de la ministra de Justícia

RedaccióActualitzat

Des de Nova York, Pedro Sánchez ha defensat aquesta matinada la fortalesa del seu govern i ha assegurat que no té cap intenció d'avançar les eleccions, previstes pel 2020. "Aquí em quedaré fins al 2020. Ho crec", ha afirmat el president espanyol en relació amb l'afer de la ministra de Justícia, Dolores Delgado, reprovada aquest dimarts pel Senat enmig de crits de dimissió des de la bancada del PP.

En una conversa informal amb els periodistes a la residència de l'ambaixador espanyol davant l'ONU, Sánchez ha subratllat que està tranquil i que no hi haurà cap crisi de govern. Segons ell, és un executiu més fort que el que presidia Mariano Rajoy. Ha dit que també té "un suport parlamentari fort" i que està aprovant reformes importants. Ha destacat mesures de caràcter social com la defensa de la igualtat de gènere i la lluita contra la pobresa infantil.

El cap del govern espanyol ha admès que ha passat per moments difícils, com la renúncia a liderar el PSOE, però ha afegit que l'important és que, quan un cau, pugui tornar a aixecar-se. Ha explicat que això no era possible abans a Espanya, però que ell ha tingut sort i ha pogut fer-ho.

 

 

La ministra de Justícia és a la corda fluixa per la filtració de diverses converses compromeses amb l'excomissari José Manuel Villarejo. Aquest dimarts se'n va filtrar una en la qual es refereix de manera despectiva a la sexualitat de l'actual ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska. Tots dos van escenificar una teòrica bona sintonia, aquest dimarts al Senat.

ARXIVAT A:
Pedro SánchezPSOE
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut