Compareixença de Pedro Sánchez des de la seu de Ferraz
Compareixença de Pedro Sánchez des de la seu de Ferraz
Madrid

Pedro Sánchez: "Catalunya seguirà sent Espanya"

El líder del PSOE ha mostrat el seu "més profund rebuig" davant la resolució "imposada" pels independentistes al Parlament

RedaccióActualitzat

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha comparegut a les cinc de la tarda per expressar el seu "més profund rebuig davant la resolució imposada pel bloc secessionista al Parlament de Catalunya".

Sánchez ha qualificat la declaració d'independència del Parlament com la "culminació d'una carrera de despropòsits i una fugida cap al buit caracteritzada per la més absoluta irresponsabilitat".

Des de la seu de Ferraz, ha assenyalat Puigdemont i Junqueras com els "responsables de la fractura de la societat catalana" i ha dit que "tot per a res".

Sánchez s'ha dirigit a tot els catalans per dir-los que sent el seu dolor i angoixa però que "Catalunya seguirà sent Espanya".

Als espanyols els ha volgut llençar un missatge de confiança, perquè aquest moment se superarà, com molts d'altres difícils de la història, "amb  la força de la llei i de la bona política, la política del diàleg".

El líder dels socialistes espanyols ha acabat dient que ara és moment de "democràcia, estat de dret, Constitució i Estatut d'Autonomia".

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut