Barcelona

Sánchez-Camacho: "Som l'únic partit que ha pujat a Catalunya en percentatge, vots i escons"

La presidenta del PP català destaca la contribució a la victòria de Mariano Rajoy i la recuperació del diputat a Lleida

Actualitzat

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha celebrat els resultats d'aquest diumenge. Sánchez-Camacho ha destacat que el PP és l'únic partit que, a Catalunya, augmenta en vots, percentatge de vot i escons, però també la contribució a la victòria "molt sòlida" de Mariano Rajoy al conjunt d'Espanya.

"Som l'únic partit que ha pujat a Catalunya en percentatge, vots i escons."

Sánchez-Camacho ha posat èmfasi en l'escó aconseguit a la demarcació de Lleida –on, el 20-D, no van obtenir representació– i ha agraït la feina del cap de llista dels populars a Ponent, Ignacio Llorens. A més, en un missatge dirigit a aquells que, segons ella, "han fet una campanya dirigida a voler arraconar el PP", ha proclamat que els populars estan "més forts que mai".

La presidenta del PP ha volgut donar les gràcies al "quasi mig milió de catalans" que han votat el PP i ha assenyalat la importància d'haver "contribuït a consolidar una majoria de 137 diputats a tot Espanya". En aquesta línia, ha insistit que els populars han "guanyat per segona vegada" els comicis, la qual cosa creu que demostra que el PP "és el partit que els espanyols volen que governi Espanya".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut