Barcelona

Sánchez-Camacho expressa respecte pels manifestants però exigeix a Mas que sigui "el president de tots els catalans"

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Sánchez-Camacho ha dit que Mas "està cometent un gravíssim error" perquè, segons ella, està sent només "el president dels que ahir van sortir a manifestar-se".

RedaccióActualitzat
La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha expressat el seu respecte per tots els ciutadans que van participar en la manifestació independentista de la Diada, però ha afirmat que Artur Mas ha de ser "el president de tots els catalans", tant si estan a favor de la plena sobirania com si no. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Sánchez-Camacho ha dit que Mas "està cometent un gravíssim error" perquè, segons ella, està sent només "el president dels que ahir van sortir a manifestar-se".

Per la líder dels populars catalans, amb els gestos dels darrers dies Mas està "deixant de ser el president de tots els catalans" i ha apuntat que tots aquells que no volen la independència i que no van sortir a manifestar-se "sembla que no estem a aquesta Catalunya millor". Per Sánchez-Camacho, el camí que ha emprès el president de la Generalitat "pot afectar la convivència democràtica i cívica" del país.

"No es pot impulsar una manifestació independentista, parlar l'endemà que s'ha iniciat el camí de la secessió i després votar en contra d'aquesta via al Parlament quan ho proposin grups com Esquerra", ha dit Sánchez-Camacho, que ha reclamat a Mas que sigui "coherent". En aquest sentit, ha exigit a Mas "claredat sobre el procés de ruptura que està iniciant" i l'ha advertit que "s'ha acabat l'ambivalència i el joc a dues bandes".

Sánchez-Camacho ha demanat que els polítics catalans siguin "clars" i estiguin "a l'alçada de les circumstàncies" i ha afirmat que "algú hauria de dir" que, en cas d'independència, "Catalunya tindrà frontera i duana amb l'Aragó, les Illes o València".
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut