Coma-ruga

Sánchez-Camacho alerta els descontents amb el tripartit que CiU s'acosta a ERC i a l'independentisme

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha alertat els que creuen que el tripartit és el "pitjor" govern que ha tingut Catalunya que CiU no és l'alternativa. "CiU és la que està tenint reunions informals amb ERC, la que té la bandera de la independència de Catalunya i la que voldria fer un referèndum per permetre-la", ha declarat Camacho, que acusa els convergents de tenir "un discurs hipòcrita", apostant per l'independentisme a Catalunya però presumint de sentit d'Estat i de salvar la legislatura al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

Actualitzat
Per la líder popular, CiU no és l'alternativa al tripartit, "un govern acabat i caduc", ja que la federació és la que "s'està apropant a ERC", abandera l'independentisme i aposta per la convocatòria d'un referèndum sobre l'autodeterminació. "L'únic partit que garantim una Catalunya forta a dins d'Espanya i que som els únics que podem parar els peus a qualsevol partit que vulgui o que parli de la independència de Catalunya de la resta d'Espanya, som el Partit Popular", ha dit.

Alícia Sánchez-Camacho considera que no hi ha "cap divisió" entre Catalunya i Espanya i que una retallada de l'Estatut no forçarà cap trencament.

Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions en la clausura de l'Escola d'Estiu del PPC, que s'ha celebrat a Coma-ruga acompanyada per la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal.
Anar al contingut