Sánchez adverteix Torra que pot incórrer en delictes greus si no garanteix el 10N

Pablo Casado responsabilitza Sánchez del que pugui passar a Catalunya el dia d'anar a votar

RedaccióActualitzat

Les crítiques a la visita del rei i les protestes durant la jornada de reflexió han centrat els mítings en el tercer dia de campanya.

Pedro Sánchez ha advertit a Quim Torra que té el deure de garantir el bon desenvolupament de la jornada electoral del 10 de novembre en el cas que els CDRs bloquegin els col·legis electorals. Sánchez avisa que si el govern no ho fa podria incórrer en delictes greus. 

Des de Waterloo, Carles Puigdemont ha respost a Pedro Sánchez sobre com s'hauria de desenvolupar la jornada electoral. Segons Puigdemont, l'únic que cal és anar a votar el 10N. L'expresident ha donat suport a la candidata de Junts per Catalunya, Laura Borràs, que ha traslladat a Bèlgica el seu acte electoral.

Justament sobre la jornada de reflexió, Tsunami Democràtic ha sortit al pas de les declaracions polítiques que els acusaven de voler boicotejar les eleccions generals ocupant col·legis electorals.

I a la tarda, acte d'Esquerra a Lleida, amb crítiques a la visita del rei a Catalunya i al PSOE. Igual que ja va passar a Lledoners, un grup de CDR els ha retret que no s'apliqués el mandat de l'1 d'octubre.
 

 

ARXIVAT A:
Eleccions generals 2019-10NPedro SánchezPSOEPSCPPUnides PodemCsVoxERCJuntsCUP
Anar al contingut