Seül

Samsung cancel·la definitivament la producció del Galaxy Note 7 pels problemes amb la bateria

La companyia coreana havia demanat als propietaris que no encenguin l'aparell per seguretat després que algunes unitats explotessin a causa de bateries defectuoses

RedaccióActualitzat

Els problemes del Samsung Galaxy Note 7 són més seriosos del que es podia pensar i per això la companyia ha decidit cancel·lar definitivament la producció d'aquest model. Ho ha dit aquest dimarts un portaveu de l'empresa:

"Samsung ha tancat la producció del Galaxy Note 7. S'entén que de manera definitiva."

La producció d'aquest model, aturada fa dies preventivament

La companyia coreana ja havia decidit aquest dimarts suspendre les vendes d'aquest model davant del perill que es pugui incendiar a causa de les bateries defectuoses. Tot plegat està fent que les accions de l'empresa estiguin baixant considerablement als mercats asiàtics. A la Borsa de Seül, les accions de Samsung Electronics han caigut un 6%.

El gegant coreà va aturar fa uns dies la producció del model, a més de demanar als propietaris d'aquest mòbil que no l'encenguin, per seguretat. De fet, les autoritats nord-americanes obliguen els propietaris d'aquests "smartphones" a apagar-los abans d'entrar a l'avió i en cap cas no els poden deixar dins l'equipatge. La setmana passada, l'incendi d'un mòbil Samsung va obligar a evacuar un avió a l'aeroport nord-americà de Louisville.

Els nous telèfons incendiats havien estat entregats a clients dels Estats Units, Corea del Sud i Taiwan per substituir-ne d'altres d'afectats pel mateix problema. Samsung va començar a vendre'l a l'agost, però poc després va haver d'anunciar la retirada de 2,5 milions d'unitats arreu del món.

A Europa estava previst que aquest model comencés a comercialitzar-se a partir del 28 d'octubre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut