S'amplia fins divendres el termini per votar per correu
Més d'1,3 milions de persones ja han demanat votar per correu

S'amplia fins divendres el termini per votar per correu a les eleccions del 28A

És la segona ampliació del termini que aprova la Junta Electoral, que inicialment s'acabava aquest dimecres

Actualitzat

La Junta Electoral Central ha ampliat el termini per votar per correu a les eleccions generals fins divendres a les dues del migdia, dos dies abans de la celebració dels comicis.

 

 

Tot i que la Junta no en precisa els motius, la decisió s'ha pres després que Correus va anunciar que ampliava l'horari d'atenció al públic a les seves oficines per poder atendre les moltes persones que fan cua per poder tramitar el seu vot.

Inicialment els votants tenien de temps fins aquest dimecres, dia 24, per portar el vot a una oficina de Correus, però la Junta Electoral Central ja va decretar una primera ampliació del termini fins al dijous 25.

 

Més d'un milió de vots per correu

Les oficines de Correus havien admès més d'1,3 milions de sol·licituds de vot per correu fins al 18 d'abril. L'empresa postal ha hagut de contractar 4.500 persones per reforçar la gestió de totes les activitats relacionades amb els processos electorals.

Correus ha comunicat que avui i demà obrirà fins a les 12 de la nit les 500 oficines amb més afluència de ciutadans per gestionar el vot per correspondència.

 

Oficines de Correus obertes... by on Scribd

ARXIVAT A:
Eleccions 28A
Anar al contingut