Imatge de butlletes en una mesa electoral
Imatge de butlletes en una mesa electoral
Barcelona

S'amplia fins dijous el termini per enviar el vot per correu

El termini per enviar el vot per correu per a les eleccions de diumenge que ve al Parlament s'ha ampliat un dia, fins dijous, 25 de novembre, segons ha informat el Departament de Governació. El que s'allarga no és el període per demanar el vot, que es va acabar el 18 de novembre, sinó per enviar-lo. Més de 45.000 persones residents a l'estat espanyol han sol·licitat aquesta opció de vot.

Actualitzat
El període per enviar el vot s'ha allargat per decisió de la Junta Electoral Central, que destaca que, d'aquesta manera, es podran atendre totes les sol·licituds. Entre els residents a l'estat espanyol, 45.000 persones han demanat el vot per correu. En el cas dels catalans residents a l'estranger, Correus ha cursat més de 134.000 enviaments.

Les persones que demanen votar per correu reben a casa la documentació necessària per fer-ho. La papereta de vot s'ha de dipositar en el sobre de votació juntament amb el certificat d'inscripció en el cens i s'ha d'enviar per correu certificat, en un tràmit que és de franc.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut