El decret del govern espanyol va dirigit a les llars més vulnerables
El decret del govern espanyol va dirigit a les llars més vulnerables
Madrid

S'amplia el termini per acollir-se al bo elèctric fins al 31 de desembre

El termini acabava aquest dilluns, però el govern espanyol l'ha ampliat fins a final d'any per afavorir les llars més vulnerables

RedaccióActualitzat

El govern espanyol amplia fins al 31 de desembre el termini per presentar la documentació per acollir-se al bo elèctric. L'executiu de Pedro Sánchez ho va aprovar divendres al Consell de Ministres. En un principi, el termini havia d'acabar avui.

L'ampliació del termini forma part del paquet de mesures que es van aprovar divendres per ampliar la cobertura del bo social elèctric, dirigit a les llars més vulnerables. Per això s'inclouen les famílies monoparentals, segons la renda, i més graus de discapacitat i dependència.

Per abaratir els costos de la factura energètica, l'executiu socialista també vol facilitar els canvis en la potència contractada.

En la compareixença informativa de divendres, la ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, va destacar que l'objectiu d'aquestes mesures és oferir cobertura als consumidors vulnerables durant els pròxims mesos d'hivern "mentre es construeix una Estratègia Nacional contra la Pobresa Energètica."

ARXIVAT A:
Economia de butxacaPobresa energètica
Anar al contingut