Ricky Brabec és el nou líder del Dakar en motos (EFE)
Dakar

Sam Sunderland guanya la setena etapa i Ricky Brabec és el nou líder en motos

El pilot anglès ha tret dos minuts al xilè Nacho Cornejo i sis minuts i mig a Brabec, que desbanca Pablo Quintanilla del liderat de la classificació general

Actualitzat

Canvi de líder al Dakar en la categoria de motos. Ricky Brabec és el nou home fort del ral·li després de la disputa de la setena etapa: 323 quilòmetres d'especial amb sortida i arribada a San Juan de Marcona. L'anglès Sam Sunderland ha estat el més ràpid del dia. El de Southampton ha tret dos minuts al xilè Nacho Cornejo i sis minuts i mig a Brabec.

El pilot nord-americà s'ha vist beneficiat pels 21 minuts que ha perdut el fins ara líder, el xilè Pablo Quintanilla. Brabec té set minuts de marge sobre Toby Price i prop de vuit minuts d'avantatge sobre el francès Adrien Van Beveren, segon i tercer de la general, respectivament. Quintanilla cau a la quarta plaça de la classificació a gairebé 10 minuts del nou líder.

El millor pilot català de la jornada ha estat Oriol Mena, que ha acabat tretzè de l'etapa, a més de 20 minuts de Sunderland, i ocupa també la tretzena posició de la classificació general, a més d'una hora i mitja del líder. Per la seva banda, Laia Sanz continua anant de menys a més en aquest Dakar i ja és dissetena, a 2 hores i 29 minuts de Brabec.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut