Salvini defensa aferrisadament Vox (Reuters)
Salvini defensa aferrisadament Vox (Reuters)
Roma

Salvini, sobre Vox: "És una bona notícia per als espanyols i per als andalusos"

El líder ultra "simpatitza" amb Vox: "La premsa italiana el qualifica de perillós, extremista o feixista, el mateix que a mi"

RedaccióActualitzat

La irrupció de Vox és "una bona notícia per als espanyols i per als andalusos", ha assegurat el ministre de l'Interior italià i líder de la ultradretana Lliga, Matteo Salvini. Durant una trobada amb els mitjans estrangers a Roma, Salvini ha destacat que l'entrada espectacular d'aquesta formació de l'extrema dreta a les eleccions andaluses "trenca el duopoli" entre el PP i el PSOE.

El ministre italià admet que el coneixement que té de Vox és "encara limitada", però ha afegit que hi ha punts coincidents amb la Lliga que ell encapçala.

"He rebut amb satisfacció el fet que, en una regió roja espanyola, un partit d'oposició que mai ha tingut responsabilitat de govern ha obtingut 12 parlamentaris i més del 10% dels vots (···) Hi tinc simpatia per com la premsa italiana ha tractat aquest moviment, dient que és perillós, extremista o feixista. Exactament el mateix que a mi"

 

ARXIVAT A:
VoxItàliaAndalusiaEleccions
Anar al contingut