Rescat anterior de SOS Mediterranée
Rescat anterior de SOS Mediterranée

Itàlia rebutja un barco amb més de 600 immigrants a bord

El nou ministre de l'Interior, Matteo Salvini, li denega l'entrada a qualsevol port italià

RedaccióActualitzat

Un barco de l'ONG francesa SOS Mediterranée, amb 629 immigrants a bord, espera els permisos per poder atracar en un port d'Itàlia.

 

 

El nou ministre de l'Interior, Matteo Salvini, ha denegat l'entrada dels immigrants a qualsevol port italià. A través de Twitter, Salvini ha dit que "des d'avui, Itàlia comença a dir 'no' al tràfic d'éssers humans. 'No' al negoci de la immigració clandestina." Salvini afirma que el seu objectiu és "garantir una vida pacífica a aquests nois a l'Àfrica i als nostres fills a Itàlia".

 

 

Salvini també ha desafiat Malta i li ha reclamat que siguin les autoritats malteses les que s'ocupin del barco, davant la negativa de Malta i enmig de les protestes de les ONG que treballen al Meditterrani.

Òscar Camps, de Proactiva Open Arms, ha denunciat al seu compte de Twitter el que considera l'abandonament dels immigrants per part de les autoritats italianes:

 


Camps retreu a Salvini que incompleix els acords internacionals i es mostra confiat que els immigrants acabaran desembarcant en un port segur d'Itàlia:

 


 

 

ARXIVAT A:
Migracions
Anar al contingut