<b>SALVADOR (Puig Antich)</b>

<b>SALVADOR</b> narra la crònica dels esdeveniments que van fer que condemnessin a mort i executessin el jove Salvador Puig Antich -anarquista, membre del MIL i acusat de la mort d'un policia. (Emès el 19/12/09)
SALVADOR (Puig Antich)

SALVADOR (Puig Antich)

SALVADOR narra la crònica dels esdeveniments que van fer que condemnessin a mort i executessin el jove Salvador Puig Antich -anarquista, membre del MIL i acusat de la mort d'un policia. (Emès el 19/12/09)
Actualitzat
SALVADOR ens explica que, malgrat els esforços de familiars i advocats i de les mobilitzacions socials, el règim franquista es va negar a indultar-lo i el va executar al garrot SALVADOR és una pel·lícula dirigida per Manuel Huerga, basada en la novel·la "Compte enrere: la història de Salvador Puig Antich", escrita pel periodista Francesc Escribano. En la banda sonora de la pel·lícula destaca la cançó de Lluís Llach I si canto trist, que va compondre el 1974 després de l'assassinat del jove Salvador i com a homenatge i record a la seva persona. Producció: Mediaproducción i Future Films Limited amb producció associada Televisió de Catalunya, 2007 Direcció: Manuel Huerga Guió: Lluís Arcarazo Director de fotografia: David Omedes Música: Lluís Llach Intèprets: Daniel Brühl (Salvador Puig Antich), Tristán Ulloa (Oriol Arau), Leonardo Sbaraglia (Jesús), Joel Joan (Oriol), Leonor Watling (Cuca), Ingrid Rubio (Margalida), Celso Bugallo (pare d'en Salvador), Mercedes Sampietro (mare d'en Salvador), Bea Segura (Montse Puig), Carlota Olcina (Carme Puig), Olalla Escribano (Imma Puig) i Andrea Ros (Merçona Puig)