Captura de pantalla de l'anunci
Els anuncis apareixen als usuaris de la xarxa social Tinder

Salut entra a Tinder per seduir els joves que encara no s'han vacunat contra la covid

Fins a la setmana vinent hi apareixeran anuncis convidant a demanar una cita per vacunar-se

RedaccióActualitzat

Hi ha un milió de catalans que encara no han demanat cita per vacunar-se. Ara, veient que molts són joves, Salut pretén convence'ls a través d'una xarxa social on precisament s'hi va a buscar això, cites.

Es tracta de Tinder, una xarxa social pensada per posar en contacte persones amb interessos similars que es vulguin conèixer, quedar o fins i tot començar una relació. Ara, entre els candidats, també hi trobaran anuncis de la Generalitat convidant-los a vacunar-se.

I és que molts dels que encara no s'han vacunat són joves, i aquest és precisament el perfil que més utilitza aquesta xarxa social.

"Si encara no ens hem vist, demana'm una cita", diu l'anunci, que mostra un flascó de vacuna fent-se una selfie o xatejant des de casa.

La novetat l'ha explicat avui la secretària de Salut Pública de la Generalitat, Carmen Cabezas, i l'ha emmarcat en les "noves accions comunicatives" que preveuen des del govern.

"Intentem captar els més joves, als quals ha costat trobar un motiu per vacunar-se", ha explicat Cabezas, que defensa que el departament animi a vacunar des d'aquesta xarxa social tal com ja ho fa a través d'anuncis en moltes altres xarxes.

Cabezas ha explicat que per vacunar-se cal anar a la web vacunacovidsalut.cat i ha assegurat que hi ha moltes dosis disponibles, unes 200.000 per a adults.

L'anunci va començar a circular la setmana passada i la previsió és que continuï en línia fins a la setmana que ve, el dia 12.

Ara mateix, un de cada quatre joves entre 20 i 34 anys encara no té la pauta completa de vacunació.

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials VacunesCoronavirus Covid-19
Anar al contingut