Pla mitjà del gerent de la regió sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, atenent els mitjans entre l'alcalde Pau Ricomà i el delegat Òsc…
Pla mitjà del gerent de la regió sanitària Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, atenent els mitjans entre l'alcalde Pau Ricomà i el delegat Òscar Peris davant el centre cívic de Bonavista pel cribratge en aquest barri, el 8 d'abril del 2021. (Horitzontal)

Salut atribueix a un problema tècnic que la dada de vacunats al Baix Penedès fos inferior a la mitjana catalana

Actualitzat

ACN Tarragona.-El Departament de Salut ha atribuït a un problema tècnic que la dada de vacunats al Baix Penedès fos inferior a la mitjana catalana. El gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Ramon Descarrega, ha concretat que "la compatibilitat no era total entre els diferents sistemes d'informació" dels equips d'atenció primària que treballen a la comarca. Tot i això, ha remarcat que el problema eren les dades publicades i ha garantit que les vacunes s'han administrat. El biaix entre vacunats i les xifres era d'unes 2.000 persones. El gerent ha dit que a partir de demà els registres ja reflectiran la realitat i quedaran equiparats amb la mitjana catalana. Alhora, ha apuntat que ja es vacunen persones de 79 i 78 anys.

Anar al contingut