"Saltarem barreres", el videoclip inclusiu que vol trencar etiquetes i estereotips

La Fundació Viver de Bell-lloc, de Cardedeu, ha presentat un projecte musical fet per persones amb discapacitat intel·lectual o un trastorn greu de salut mental

RedaccióActualitzat

La Fundació Viver de Bell-lloc de Cardedeu, dedicada a integrar socialment i laboralment persones amb risc d'exclusió, ha presentat el videoclip "Saltarem barreres".

Es tracta d'un projecte musical que uneix rap, creació comunitària i reivindicació, fet per persones amb discapacitat intel·lectual o un trastorn greu de salut mental.

A ritme de hip-hop volen denunciar, amb música i lletra pròpies, els estigmes que els pesen dia rere dia. Són rocs que els carrega la societat i contra els quals lluiten a cop d'estrofa.


Un clar missatge reivindicatiu que vol conscienciar la societat al voltant de la imposició i l'autoimposició d'etiquetes, especialment quan es tracta de col·lectius en risc d'exclusió.

Però el videoclip també interpel·la les empreses, ja que són --concretament les que tenen més de 50 treballadors-- les que haurien de tenir, per llei, un 2% dels empleats amb algun grau de discapacitat, cosa que no s'acaba complint.

 

ARXIVAT A:
Salut Mental
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut