Salou garanteix interès inversor en el sector de la futura ciutat esportiva i residencial

Salou garanteix interès inversor en el sector de la futura ciutat esportiva i residencial

Salou garanteix interès inversor en el sector de la futura ciutat esportiva i residencial

Imatge general dels terrenys, de 44,3 hectàrees, que limiten amb la C-31b -autovia de Reus a Salou-, el Vial de Cavet i fins al Passeig 30 d'octubre, en una àrea molt cèntrica de l'entrada del municip

Imatge general dels terrenys, de 44,3 hectàrees, que limiten amb la C-31b -autovia de Reus a Salou-, el Vial de Cavet i fins al Passeig 30 d'octubre, en una àrea molt cèntrica de l'entrada del municipi. Imatge del 13 de desembre de 2016. (horitzontal)

ACN Salou.-El sector de la futura ciutat esportiva, residencial i turística de Salou desperta interès inversor. Així ho assegura l'alcalde Pere Granados, en relació al nou pla parcial del sector 04, més conegut com a Emprius Nord. Aquest àmbit municipal, de 44,3 hectàrees -sobretot conreus i terrenys erms- a l'entrada del municipi, arran l'autovia de Reus-, és la nova zona on l'Ajuntament vol desenvolupar un pol d'atracció econòmica, turística, comercial, de serveis i esportiva, després que una sentència paralitzés l'anterior ubicació al sector 03 per la nova traça del barranc de Barenys. Granados (CiU-FUPS) ha aprofitat aquest dijous per fer balanç d'aquest primer any de pacte amb el PSC i ha avançat nous projectes previstos al municipi, com ara el nou camp de futbol i la nova biblioteca, inclosos en el paquet d'inversions dels pressupostos del 2017, que suma prop de 3 milions d'euros.

"El nostre objectiu és ara la desestacionalització i això ens ho permetrà la implantació de nous equipaments esportius, perquè el turisme esportiu és un gran element desestacionalitzador, i quan estigui construïda aquesta ciutat esportiva al sector 04 ho posarem en valor i hi haurà més economia a l'hivern", ha declarat Granados. "Això és un camí llarg, no és un camí fàcil", ha afegit. L'alcalde ha manifestat que al municipi es podran tirar endavant grans projectes gràcies a una economia sanejada. "S'ha treballat molt durant aquest any i tenim un ambiciós Pla d'Acció Municipal", ha avançat. A part del camp de futbol i la nova biblioteca -l'actual, amb més de 25 anys, ha quedat petita-, que està previst enllestir a final de legislatura, el municipi invertirà en altres projectes, com ara la rehabilitació del xalet del carrer Barcelona, la millora de carrers i la remodelació de l'avinguda Carles Buigas.