Aspecte del carrer del Sol del barri de la Salut de Salou, ple de fang i de canyes, l'endemà del desbordament del barranc de Barenys, el 30 de …
Aspecte del carrer del Sol del barri de la Salut de Salou, ple de fang i de canyes, l'endemà del desbordament del barranc de Barenys, el 30 de setembre de 2015. (Horitzontal)

Salou accelera els tràmits per expropiar les finques afectades per les obres del barranc de Barenys

Salou (ACN).- La Junta de Govern Local de Salou ha donat llum verda en la reunió d'aquest dimarts a l'aprovació definitiva de la relació de béns i drets afectats pel projecte d'obres del tram final del barranc de Barenys, que li permetrà obtenir la titularitat de les finques i engegar els treballs d'aquí a un any. A més, la junta ha aprovat inicialment el projecte d'expropiació de les 27 finques ubicades als carrers València, Sol, Passeig Miramar i Barenys, entre la via del ferrocarril i el passeig Marítim. La Generalitat pagarà els 4,2 MEUR en què s'han valorat els habitatges individuals, edificis, baixos comercials i aparcaments afectats, en el marc de l'acord econòmic vigent entre ambdues administracions.

Actualitzat
Anar al contingut