El president de França entre 2007 i 2012, Nicolas Sarkozy, durant un míting (Reuters)
El president de França entre 2007 i 2012, Nicolas Sarkozy, durant un míting (Reuters)
París

Sakorzy anuncia que serà candidat a les presidencials de l'any que ve

L'expresident francès abandonarà la setmana vinent la presidència del seu partit per centrar-se en les eleccions primàries de la formació

Actualitzat

L'expresident francès Nicolas Sarkozy té la intenció de presentar-se a les eleccions presidencials de l'any vinent. Era una notícia esperada i Sarkozy la confirma en un llibre que sortirà a la venda aquest dimecres i que porta per títol "Tot per França".

El líder del partit conservador Els Republicans s'ha avançat al llançament, i aquest dilluns ha reproduït el text del llibre en què fa pública la candidatura en un missatge al seu Facebook.



Sarkozy assegura que "França exigeix que se li doni tot" i confessa que se sent amb les forces necessàries per dur a terme aquest "nou combat en un moment de la nostra història tan turmentat". L'expresident francès abandonarà la setmana vinent la presidència del seu partit per centrar-se en les eleccions primàries de la formació.

La veritat, la identitat, la competitivitat, l'autoritat i la llibertat són els eixos en què l'expresident basarà la seva campanya, convençut que els pròxims cinc anys seran "els de tots els perills, però també els de totes les esperances".

Anar al contingut