Sake del delta de l'Ebre per a paladars mediterranis
ACN L'Ampolla.-El primer sake produït a l'Estat espanyol es fa a les Terres de l'Ebre i amb arròs del Delta. El seu promotor és Humbert Conti, un enginyer de Barcelona que resideix a l'Ampolla (Baix Ebre) amb la seva dona, l'ebrenca Meritxell Jardí, també enginyera. La passió per la gastronomia japonesa d'ell i l'expertesa en el món dels arrossos per part d'ella, han fet que fusionessin els seus coneixements per produir el primer sake amb gust mediterrani batejat com 'Kensho', un nom zen que significa 'veure i descobrir la natura'. La beguda està elaborada seguint el procés artesanal i tradicional del Japó però amb un arròs típic del Delta, la varietat marisma, que permet donar-li un sabor mediterrani.

Sake del delta de l'Ebre per a paladars mediterranis

ACN L'Ampolla.-El primer sake produït a l'Estat espanyol es fa a les Terres de l'Ebre i amb arròs del Delta. El seu promotor és Humbert Conti, un enginyer de Barcelona que resideix a l'Ampolla (Baix Ebre) amb la seva dona, l'ebrenca Meritxell Jardí, també enginyera. La passió per la gastronomia japonesa d'ell i l'expertesa en el món dels arrossos per part d'ella, han fet que fusionessin els seus coneixements per produir el primer sake amb gust mediterrani batejat com 'Kensho', un nom zen que significa 'veure i descobrir la natura'. La beguda està elaborada seguint el procés artesanal i tradicional del Japó però amb un arròs típic del Delta, la varietat marisma, que permet donar-li un sabor mediterrani.

Anar al contingut