Barcelona

Sáez demana ajuda a Benach per frenar l'ús partidista de l'elecció del director general de la CCMA

El bloqueig que viu el consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha portat el seu president, Albert Sáez, a demanar l'empara del president del Parlament. A través d'una carta ha manifestat a Ernest Benach la impossibilitat d'escollir un director general, tal com li encomana la llei. El motiu, diu Sáez, l'ús partidista que s'està fent d'aquesta situació des dels mitjans de comunicació i la sensació de desgovern que crea entre els treballadors dels mitjans de la CCMA.

Actualitzat
Albert Sáez ha demanat que tots els grups parlamentaris deixin treballar a tots els membres del consell amb la independència de criteri que els exigeix la llei o que la modifiquin per establir un sistema de decisions que no permeti la paràlisi de les empreses que en depenen.

A la carta, el president del consell de govern ha expressat al Parlament el seu agraïment als treballadors de la CCMA per la professionalitat que demostren diàriament, així com als quadres directius que fan funcionar cada dia les empreses amb absoluta normalitat, circumstància que s'ha compromès a garantir mentre el Parlament prengui les decisions que permetin desllorigar la situació actual.
Anar al contingut