Madrid

Sáenz de Santamaria: "La declaració de Bárcenas demostra que funciona l'estat de dret"

La vicepresidenta del govern espanyol assegura que Rajoy ja ha comparegut diverses vegades al Congrés per parlar del "cas Bárcenas", i que una sessió de control la setmana vinent no té sentit donat que aquesta mateixa setmana n'hi ha hagut una al Senat.

RedaccióActualitzat
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha expressat aquest divendres el "suport i la confiança de tot l'equip" a Mariano Rajoy i ha subratllat que "hem treballat molts anys amb ell i sabem de la seva honestedat en aquest punt i en tots". Segons Sáenz de Santamaría "sabem de la rectitud amb què s'ha comportat sempre al servei de l'interès general".

La vicepresidenta espanyola esvaïa així els dubtes sobre el suport de l'executiu espanyol a Mariano Rajoy arran de les darreres publicacions sobre el cas Bárcenas.

Així mateix, i sobre l'amenaça d'una moció de censura per part del PSOE, ha apuntat que "cadascú ha de decidir quines són les prioritats en aquest moment".

Sáenz de Santamaria també ha dit que Rajoy ja ha comparegut diverses vegades al Congrés per parlar del "cas Bárcenas" i que una sessió de control la setmana vinent no té sentit donat que aquesta mateixa setmana n'hi ha hagut una al Senat.

I quan li han preguntat si el govern por que la declaració de l'extresorer del PP, Luís Bárcenas pugui afectar Rajoy ha respost dient que "la declaració de Bárcenas demostra que funciona l'estat de dret" i que tot funciona com ha de funcionar una democràcia.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut