Sabina saluda en sortir de l'hospital
Sabina saluda en sortir de l'hospital

Sabina torna a casa en rebre l'alta de l'hospital on era, després d'haver caigut en un concert

El cantant Joaquín Sabina ja ha abandonat l'hospital on estava ingressat des del 13 de febrer. L'artista va ser operat després de caure al fossat de l'escenari durant un concert a Madrid

RedaccióActualitzat
TEMA:
Música

El cantant Joaquín Sabina ja és a casa seva després d'abandonar l'hospital on estava ingressat des del 13 de febrer. El cantant va ser operat d'un petit vessament cerebral després de caure al fossat de l'escenari durant un concert a Madrid.

Sabina ha sortit de l'Hospital Ruber Internacional de Madrid cap a les 11.30 d'aquest diumenge, segons el seu representant –José Navarro, "Berry"–, que també ha declarat que el cantant, que es troba bé, haurà de fer repòs a casa durant un temps.

Sabina va tenir una greu caiguda el passat 12 de febrer, casualment el dia que feia 71 anys, en un concert al Wizink Center de Madrid, quan actuava amb Joan Manuel Serrat en el marc de la gira "No hay dos sin tres". Sabina va caure al fossat de l'escenari, des d'una altura aproximada de 1,70 metres. L'artista es queixava d'un fort dolor a l'espatlla i va haver d'interrompre l'actuació.

Després d'examinar-lo, a l'hospital van diagnosticar que Sabina presentava "traumatisme d'espatlla esquerra, toràcic i cranioencefàlic", així com un "petit coàgul" pel qual va ser intervingut sense complicacions.

El cantant va estar sis dies a l'UCI i dimarts ja va passar a planta perquè presentava "una evolució favorable", segons el centre mèdic.

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut