Mostrador de facturació de la companyia aèria Ryanair, que ha suspès la vaga de tripulants de cabina prevista per aquest dimarts (EFE)
Mostrador de facturació de la companyia aèria Ryanair, que ha suspès la vaga de tripulants de cabina prevista per aquest dimarts (EFE)

Ryanair s'oblida de firmar 190 xecs de compensació i els clients no els poden cobrar

La companyia s'ha disculpat pel que ha qualificat d'"errada administrativa"

Actualitzat

L'aerolínia Ryanair ha demanat disculpes a gairebé 200 clients a qui va enviar xecs de compensació per cancel·lacions o retards. Aquests xecs van ser rebutjats pels bancs perquè no estaven firmats. La informació l'ha feta pública la mateixa companyia mitjançant el seu compte de twitter.

Ryanair reconeix "un nombre molt petit" de xecs -gairebé 200 xecs, d'un total de 20.000- que va enviar, no estaven signats a causa d'una "errada administrativa".

El problema, com ha passat amb alguns passatgers que cita la BBC, és que els bancs poden arribar a cobrar una taxa per la gestió d'aquests xecs.

Notícia relacionada: Denuncien Ryanair per coaccions als treballadors per la vaga del 25 i 26 de juliol

 

Des de l'abril, diversos països s'han vist afectats per vagues de pilots i personal de cabina de la companyia irlandesa, unes aturades que han provocat retards i cancel·lacions, amb més d'un milió d'usuaris afectats.

Notícia relacionada: Expedient a Ryanair per voler escatimar indemnitzacions als afectats per la vaga

ARXIVAT A:
MobilitatAeroports
Anar al contingut