Un avió de Ryanair sortint d'un aeroport (ACN)
Els avions de Ryanair començaran a volar des de Castelló a partir del setembre (ACN)
Castelló

Ryanair serà la primera companyia que operarà a l'aeroport de Castelló

L'aerolínia irlandesa farà vols regulars a Londres i Bristol a partir del setembre i costaran 32 euros

RedaccióActualitzat

La companyia irlandesa de baix cost Ryanair serà la primera aerolínia que operarà a l'aeroport de Castelló amb vols regulars. Ho començarà a fer d'aquí uns mesos, al setembre, amb dos destins al Regne Unit, Londres i Bristol. Aquestes dues connexions són, de moment, les primeres línies regulars, tot i que el director general de l'aeròdrom, Alain Russel, ha explicat que durant l'estiu també hi podrien operar vols xàrter o es podria tancar algun acord més amb una altra companyia.

Els bitllets sortiran a la venda demà mateix amb un preu promocional des de 31,99 euros, per volar del setembre al desembre, amb freqüències de tres vols setmanals per a la connexió amb Londres i de dos vols setmanals per a Bristol.

El director de l'aeroport va anunciar al desembre que els primers vols regulars arribarien a final del mes de març. La infraestructura va rebre tots els permisos per acollir vols al desembre passat i fins ara ha acollit alguns vols xàrter de l'equip de futbol del Vila-real i, fa poc, del Futbol Club Barcelona en un desplaçament per jugar contra el conjunt castellonenc.

Els vols de Ryanair des de Castelló podrien perjudicar en el futur l'aeroport de Reus perquè són dues instal·lacions que estan molt a prop. Si Ryanair aposta decididament per Castelló seria molt difícil mantenir l'oferta a la capital del Baix Camp. De fet, aquest estiu ja han baixat tant els destins com les freqüències a l'aeroport català.

Anar al contingut