Londres

Ryanair no permet la compra de bitllets a través d'altres portals

A partir d'aquest dilluns, Ryanair no deixa que es comprin bitllets o es facin reserves d'hotels a través de portals que no siguin el seu. De moment des d'AENA no es té constància de cap incidència en els vols de Ryanair als aeroports de Girona i Reus.

Actualitzat
Ryanair acusa les empreses intermediàries de fer servir una tecnologia que retarda les operacions de la pàgina web oficial. A més, també al·lega que aquestes companyies apliquen "recàrrecs innecesaris o tarifes altes". Fins ara, un 0,5% de les reserves de Ryanair es feien a través d'aquestes agències de viatge, la qual cosa suposa unes mil de diàries.

L'associació de consumidors en acció, la FACUA, ha anunciat que presentarà una denúncia contra l'aerolínia. Segons aquesta associació, l'única manera que tenen els usuaris de verificar els seus vols o aclarir la seva situació és a través d'un 807, un telèfon de pagament, que aquest matí en la majoria de trucades es talla.

El portal d'internet eDreams, per la seva banda, també ha anunciat que estudiaran accions legals contra Ryanair. Aquest matí ja no és possible fer reserves de Ryanair a partir d'aquest portal, o a través d'altres com rumbo.es o atrapalo.com.
Anar al contingut