Ryanair cedeix: el Barcelona-Santander ja no farà voltes esperant que l'aeroport obri

El Boeing 737 de la companyia sobrevolava Cantàbria durant 20 minuts esperant l'obertura de l'aeroport Severiano Ballesteros

RedaccióActualitzat

Vint minuts donant voltes per fer temps esperant que l'aeroport obrís. Això és el que passava cada dilluns amb el vol de Ryanair Barcelona-Santander. El vol sortia del Prat a les 6.10 i arribava a les 7.10, però no podia aterrar fins a les 7.30, hora d'obertura de l'aeroport Severiano Ballesteros.

Després que la Cadena SER ho va fer públic durant la Cimera del Clima, la companyia ha canviat l'horari del vol i ara sortirà de Barcelona a les 6.25.

 

La Conselleria de Medi Ambient de Cantàbria ha demanat a la companyia que prengui mesures perquè el seu Boeing 737 no contamini sobrevolant diverses localitats i gastant gairebé 1.000 litres de querosè.

 

L'Associació d'Amics de l'Aeroport de Santander i els controladors aeris han explicat que no tenen cap responsabilitat en els horaris dels vols i que la torre de control obre a l'horari que marca l'aeroport; en aquest cas, a les 7.30.  

 

L'horari dels vols el marca Aena i Ryanair no vol perdre la preferència d'enlairament a les 6.10, l'"slot", ja que el mateix avió després vola a Milà, Barcelona i Sevilla.

No és un cas excepcional. Altres vols de Ryanair i altres companyies es veuen afectats per la mateixa situació en altres aeroports.

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut