Reus

Ryanair ajorna fins el 5 de novembre l'obertura de la nova base a Reus

La nova base de Ryanair a l'aeroport de Reus s'havia d'obrir l'1 d'octubre però no ho podrà fer fins cinc setmanes més tard, és a dir, el 5 de novembre. El vicepresident de l'aerolínia irlandesa, Michael Cawley, ha explicat aquest dimarts que "desafortunadament" els dos nous avions que havien reservat per a la nova base es troben endarrerits de manera indefinida per la vaga dels empleats de Boeing a la factoria nord-americana de Seattle, que és des d'on els havien de proporcionar els aparells. La companyia tornarà els diners a tots els afectats que es van apuntar a la promoció de les noves rutes de Ryanair des de Reus per només deu euros.

Actualitzat

Malgrat la vaga dels treballadors de Boeing, M¡chael Cawley ha confirmat que, amb motiu de la reducció del nombre d'avions prevista en d'altres bases durant la temporada d'hivern, podran disposar de dos avions més que els permetran obrir la base de la capital del Baix Camp el 5 de novembre.

La companyia aèria de vols de baix cost tornarà els diners a tots els passatgers que es van apuntar a la promoció de les noves rutes de Ryanair des de l'aeroport de Reus per només deu euros. Aquestes rutes són Santander, Santiago de Compostel.la, Palma, Sevilla i París. L'aerolínia també oferirà la possibilitat de fer una nova reserva pel mateix preu però a partir del 5 de novembre.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut