Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Sant Joan Despí

Rull titlla de centralista la política sobre el corredor mediterrani

Pel que fa a la negociació sobre els pressupostos de la Generalitat, el conseller de Territori i Sostenibilitat ha dit que li "costaria molt d'entendre" que la CUP no hi donés suport

Actualitzat

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, ha reclamat més implicació de l'Estat en la construcció del corredor mediterrani i ha qualificat la política que s'ha dut a terme fins ara respecte aquesta infraestructura com "l'expressió més senzilla de què vol dir centralisme".

En una entrevista al programa "Més 324", Rull ha celebrat que, en aquests moments, els governs català i valencià van "plegats" en la reclamació del corredor mediterrani.

"Que en aquests moments es facin AVEs per tot arreu, molts dels quals no tenen cap mena de viabilitat i, en canvi, allà on hi ha més demanda que és en la connexió entre el País Valencià i Catalunya i on al seu voltant s'hi concentra més del 50% del PIB espanyol, que és la infraestructura que la UE diu que s'ha de fer i no es faci és inaudit."

Pel que fa a la negociació sobre els pressupostos de la Generalitat, el conseller de Territori i Sostenibilitat ha dit que li "costaria molt d'entendre" que la CUP no hi donés suport. Rull ha insistit que, "en un procés per la independència necessitem uns pressupostos que ens construeixin estructures d'estat i aquests ho fan" i ha destacat que els comptes "incorporen 800 milions d'euros d'inversió social".

Per últim, sobre la vaga que hi ha convocada aquesta setmana al metro de Barcelona, Rull ha reclamat "una solució" tant al govern municipal com als treballadors del metro. "N'hi ha uns que no poden aprofitar la seva situació de treballar en un àmbit estratègic que perjudica molt els ciutadans i, per l'altra banda, hi ha d'haver capacitat de negociació", ha assenyalat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut