Rull exerceix de conseller de Territori i diu que dilluns anirà al seu despatx

RedaccióActualitzat

Josep Rull ha assistit aquest matí, com a conseller de Territori, a l'acte de commemoració del centenari de l'arribada del ferrocarril a Sant Cugat del Vallès. En el discurs que ha pronunciat, Rull ha afirmat que "defensar les institucions catalanes vol dir defensar el progrés, el benestar i la modernitat d'aquest país".

Acompanyat de l'alcaldessa de la ciutat -i presidenta de la Diputació de Barcelona-, Mercè Conesa, també del PDeCAT, Rull ha argumentat que "això no és la Generalitat de Catalunya, això són vostès, això són els homes i les dones lliures d'aquesta nació" que, ha afegit, "han entès que, per prosperar, feia falta que tinguéssim unes institucions solvents i sòlides".

Rull, d'altra banda, està entre els consellers que han anunciat que demà tenen intenció d'anar a treballar al seu despatx amb normalitat. En concret, i adreçant-se a uns treballadors de la seva conselleria -tall com recull un vídeo penjat a Twitter per Pere Grau, secretari general de l'ANC-, Rull va dir que dilluns té intenció de tornar-hi, "i ja no ser un conseller de la Generalitat de Catalunya, sinó poder ser un ministre de la nova república catalana".

ARXIVAT A:
Procés catalàIndependènciaArticle 155
Anar al contingut