Josep Rull, a la seu de Convergència
Josep Rull, a la seu de Convergència
Barcelona

Rull: "Estem a disposició de la justícia si és per fer justícia, no per a l'espectacle i l'escarni"

El coordinador general de CDC apunta que "volen abatre CDC perquè som una peça clau per a l'estat propi"

Actualitzat

El coordinador general de Convergència, Josep Rull, ha mostrat la seva màxima predisposició amb la justícia, alhora que ha criticat durament l'"operació Petrum" d'aquest dimecres, que veu adreçada a "abatre una peça clau" per assolir un estat propi.

"Nosaltres, sempre a disposició de la justícia, si és per fer justícia, no per a l'espectacle, o l'escarni".

Rull ha fet una denúncia de l'"espectacularitat" de l'actuació i ha dit que no és acceptable en cap sistema democràtic, i que atempta no contra CDC, sinó que és "un problema greu per a l'estat de dret".

En aquest sentit, ha subratllat que les detencions s'han fet "en un dia assenyalat", en què Mas firmava el decret de constitució del Parlament "que ha d'assolir un estat propi". I ha recordat un episodi similar, quan es va escorcollar la seu de la fundació CatDem el dia que es presentava la candidatura de Junts pel Sí.

Des de la seu de CDC, Rull ha insistit que tenen "totes les seus de CDC obertes de bat a bat", i ha recordat que són "un dels partits que hem estat revisats amb més intensitat" en els darrers temps.

"Volen abatre CDC perquè som una peça bàsica del procés"

A més, ha exposat que les meses de contractació estan integrades per funcionaris, treballadors públics, sotmesos a tots els requeriments i auditories. I com Mas, ha considerat "impossible" que es demostri res perquè considera que el sistema d'adjudicacions és "impecable" i no dóna lloc a possibles irregularitats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut