Barcelona

Rufus Wainwright i Beirut s'incorporen al cartell del Primavera Sound

El pròxim festival Primavera Sound tindrà un dels millors cartells que ha presentat mai. La incorporació d'artistes com Rufus Wainwright, Beirut, Kings of Convenience o Richad Hawley a la pròxima edició deixa un cartell definitiu espectacular, després que els organitzadors ja van anunciar noms com Björk, Franz Ferdinand o The Cure.

RedaccióActualitzat
Entre els grups que s'han donat a conèixer aquest dilluns destaquen també Yann Tiersen, Nacho Vegas o els suecs Refused.

El Primavera Sound ha confirmat el cartell definitiu, amb noms que són autèntics pesos pesants de la música independent.

A l'Arc de Triomf, 2 concerts gratuïts

Els organitzadors del festival també han anunciat que, per primera vegada, hi haurà dos macroconcerts gratuïts. L'Arc de Triomf serà el marc per a aquests dos concerts, els d'obertura i clausura del Primavera Sound 2012.

Si l'any passat s'oferien al recinte del Poble Espanyol, que va veure néixer el festival, enguany l'emplaçament serà l'Arc de Triomf.

Al recinte del Fòrum es mantenen els 8 escenaris de la darrera edició i el mateix perímetre del recinte del 2011, que va congregar 123.000 espectadors.

Prèviament, el festival ja havia confirmat noms com la mítica banda britànica The Cure, Wilco i The Drums.

El Primavera Sound se celebrarà enguany del 30 de maig al 3 de juny als escenaris del Fòrum.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut