El diputat al Congrés per ERC i número dos de la llista del partit per Barcelona, Gabriel Rufián, a l'acte de la campanya 'Ciutats republi…
El diputat al Congrés per ERC i número dos de la llista del partit per Barcelona, Gabriel Rufián, a l'acte de la campanya 'Ciutats republicanes, ciutats de progrés' a Rubí, el 23 de març del 2019 (horitzontal).

Rufián: "ERC ha posat i ha tret governs aquesta legislatura i si fa falta ho tornarem a fer"

ACN Rubí.-El diputat d'ERC al Congrés i número dos de la llista del partit per Barcelona a les eleccions espanyoles, Gabriel Rufián, ha assegurat aquest dissabte que ERC, "literalment, ha posat i ha tret governs aquesta legislatura" i ha afirmat que si fa falta ho tornaran a fer "en defensa dels drets civils nacionals i socials del poble de Catalunya". En aquest context, ha preguntat al PSOE, qui vol ser, si el PSOE de Borrell i Lambán o el de Tapias i Lastra. Rufián ha participat en l'acte de la campanya 'Ciutats republicanes, ciutats de progrés' a Rubí, on ha alertat del "front real i nociu" de PSOE i Ciutadans i ha avisat el president del govern espanyol i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, que haurà d'escollir entre Rivera i ERC.

Anar al contingut