L'alcalde en funcions de Badalona, Rubén Guijarro, en l'acte de presentació de la seva candidatura a les municipals (ACN/Albert Segura)
L'alcalde en funcions de Badalona, Rubén Guijarro, en l'acte de presentació de la seva candidatura a les municipals (ACN/Albert Segura)

Rubén Guijarro renunciarà a l'acta de regidor de Badalona: "Calen nous lideratges"

L'alcalde en funcions pren la decisió després de l'aclaparadora victòria de García Albiol a les municipals

L'alcalde en funcions de Badalona, Rubén Guijarro, deixarà l'Ajuntament. El cap de llista del PSC fa aquest pas assegurant que "calen nous lideratges".

El dirigent socialista ha explicat en una entrevista a Badalona Comunicació que preveu recollir l'acta el 17 de juny, amb la constitució dels ajuntaments, per fer un "traspàs" i una renovació "responsable", però situa entre el setembre o l'octubre, a tot estirar, el seu relleu.

Guijarro ha admès que s'ha "buidat" i ha explicat que va tenir clara la seva renúncia "des del primer moment" després del 28M.

"Cal energia per fer l'oposició que s'ha de fer", ha assegurat l'encara alcalde, que també ha dit que hi serà per aportar el seu "granet de sorra" i ajudar la seva ciutat, encara que no ho faci des de la primera línia.


Àmplia victòria de García Albiol a les eleccions municipals

A Badalona, Xavier García Albiol, del PP, ha guanyat les eleccions amb una majoria absoluta àmplia, de divuit regidors. El PSC ha perdut dos regidors i s'ha quedat amb quatre.

Guijarro va arribar a ser alcalde de Badalona després d'una moció de censura de l'oposició per desbancar García Albiol, que també havia guanyat les eleccions anteriors.

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 2023
Anar al contingut