Rubén Alcaraz, amb un golàs, suma un valuós punt per al Valladolid a Mestalla (1-1)

El conjunt xe ha fallat un penal, però després ha aconseguit avançar-se en el marcador; Alcaraz, però, els ha tallat les ales amb un golàs

El València no acaba de fer el cop de cap i només ha aconseguit sumar un punt davant el Valladolid, a casa (1-1). Els dos gols del partit han arribat a la segona part.

El València ha desaprofitat la primera oportunitat clara que ha tingut per avançar-se en l'electrònic, i és que l'àrbitre ha assenyalat penal per una falta de Calero sobre Santi Mina dins de l'àrea. Rodrigo ha llançat la pena màxima, però s'ha trobat un efectiu Masip entre els tres pals i el gol no ha pogut pujar al marcador de Mestalla.

Finalment, el València s'ha acabat avançant en el minut 71, gràcies a una diana de Parejo. El jugador del conjunt xe rep la pilota de Soler i no dubta a l'hora d'afusellar la porteria de Masip, des de l'interior de l'àrea. La pilota s'ha colat per l'escaire (1-0).

El Valladolid ha empatat finalment en el minut 83 amb un golàs d'Alcaraz. El migcampista ha fet el gol de l'empat de falta.