Alfredo Pérez Rubalcaba
Alfredo Pérez Rubalcaba
Barcelona

Rubalcaba veu en el federalisme la solució a l'encaix de Catalunya amb Espanya

L'exsecretari general del PSOE demana als socialistes paciència per aguantar els mals resultats electorals i diu que el Partit Popular ha patit un desgast molt fort

RedaccióActualitzat

Alfredo Pérez Rubalcaba creu que la solució per a l'encaix de Catalunya vindrà d'una victòria del PSOE i d'un estat espanyol federal.

L'exsecretari general del PSOE ha dit que seria un error no abordar la crisi territorial i els canvis en la Constitució per resoldre la relació entre Catalunya i Espanya.

En aquest sentit, Rubalcaba ha demanat als socialistes que aguantin amb el seu model territorial perquè "el federalisme acabarà sent una solució com a Europa". El camí cap a un estat federal es veuria afavorit amb una victòria del PSOE a Espanya.

Alfredo Pérez Rubalcaba ha demanat al PSC paciència per aguantar els mals resultats electorals. Per al líder socialista, en les últimes eleccions municipals i autonòmiques s'ha vist un desgast molt fort del Partit Popular i "s'entreveu una possibilitat real que el Partit Socialista guanyi les generals".

Anar al contingut