Madrid / Hospitalet de Llobregat

Rubalcaba: "Milions d'espanyols esperen que els donem motius per tornar a creure en nosaltres"

El candidat del PSOE a La Moncloa, Alfredo Pérez Rubalcaba, assegura que el partit encara té temps de remuntar les enquestes. "Falten quinze dies. Jo crec que hi ha milions d'espanyols que estan esperant que els donem motius per tornar a creure en nosaltres, per recuperar la confiança, i això és la feina que us demano que ens ajudeu a fer, donar-los raons per ajudar-los a tornar a creure en nosaltres; donar-los idees però sobretot conviccions."

Actualitzat
Però per fer-ho possible Rubalcaba demana la implicació de la gent. "Lluny de situar-nos en la indiferència, és al revés. Hauríem de dir, escolti, farem front a aquesta situació i ho farem amb el poder que tenen els ciutadans, que és el poder més gran, i evidentment els socialistes no consentirem mai que hi hagi un poder per sobre del vot". Ha afegit també que les conclusions de la cimera del G-20 i les propostes del PSOE. van en la mateixa direcció.

Per la seva banda, i davant el desembarcament que està fent el PP en aquesta campanya, el PSC demana a Rajoy que abans de venir a buscar vots es disculpi per haver atiat l'anticalanisme a la resta de l'Estat. El número 2 dels socialistes per Barcelona, Daniel Fernández, ha assegurat que els populars recuperaran l'estratègia de la divisió si guanyen les eleccions el 20-N: "No pensem oblidar la campanya en tota regla anticatalana i que ha estat impulsada pel Partit Popular de Mariano Rajoy".

"Pensem que una part del seu programa ocult seria tornar a aquesta estratègia del passat". En una visita en una residència d'Hospitalet de Llobregat ha tornat a carregar contra la dreta, a qui acusa de desmantellar l'estat del benestar.

Anar al contingut