Brasília

Rousseff es nega a dimitir i diu que és "víctima d'una gran injustícia"

La presidenta del Brasil denuncia que "s'utilitza l'aparença d'un procés democràtic per practicar un crim abominable, com és condemnar un innocent"

Actualitzat
La presidenta del Brasil, Dilma Rousseff, ha tornat a negar les acusacions de corrupció i, el mateix dia que el Congrés ha aprovat tirar endavant el procés de judici polític, ha dit que és "víctima d'una gran injustícia". La presidenta del país, que ha reconegut que està "trista" però no "abatuda", ha insistit que les maniobres comptables que sostenen l'acusació no són cap il·legalitat ni tampoc un "delicte de responsabilitat".

"S'utilitza l'aparença d'un procés democràtic per practicar un crim abominable, com és condemnar un innocent"


En roda de premsa hores després de la decisió de la Cambra de Diputats, Rousseff ha dit que no se li ha fet "cap acusació de desviaments de diners, d'enriquiment il·lícit o d'ocultar comptes a l'exterior", en al·lusió al president de la cambra baixa, Eduardo Cunha, imputat per aquests delictes. La presidenta ha afirmat que de jove va lluitar per "convicció" contra una dictadura i que ara afrontarà de la mateixa manera "un cop d'estat".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut