Barcelona

Roures creu que "qüestions d'estat" podrien impedir que Carla Bruni surti al proper film de Woody Allen

El president de Mediapro, Jaume Roures, ha dit que li encantaria que Carla Bruni sortís a la propera pel·lícula de Woody Allen. Tot i així, Roures ha assegurat que l'estat francès podria posar impediments perquè la seva primera dama finalment acabi participant en el film que produirà Mediapro. Roures ha fet aquestes declaracions en una entrevista a l'ACN, on també s'ha mostrat contrari a la supressió de la publicitat a les televisions públiques si això comporta limitacions a la creació de continguts competitius.

Actualitzat
Des que Carla Bruni és la primera dama de França només ha fet una actuació musical, durant el concert d'homenatge a Nelson Mandela.

Durant la mateixa entrevista, Jaume Roures també ha parlat de "Mapa de los sonidos de Tokio", que podria ser escollida com la representant espanyola als Oscars. Roures creu que la pel·lícula de Coixet "té tots els atributs per als Oscars", com són "la qualitat, el càsting i el guió".

Amb relació al doblatge en català, el president de Mediapro ha dit que està d'acord que s'impulsi a través de la llei del cinema que prepara el govern. Tot i així, Roures dubta de la disposició del públic a veure cinema en català per la mala experiència de "Vicky Cristina Barcelona".

Roures també ha parlat de la supressió de la publicitat a les televisions públiques, i s'hi ha mostrat en contra si això comporta limitacions a la creació de continguts competitius.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut